El Software per la recollida del Porta a Porta

Amb el software per la recollida del porta a porta de Komtainer podràs assignar els contenidors, lectura de contenidors i generació d'incidències.

Augment de reciclatge

La recollida porta a porta millora i augmenta el reciclatge del municipi. Aportant una millora en la conscienciació en els usuaris en la generació de residus.

Dades d'ús

Analitza, compara i utilitza totes les dades d'ús i reciclatge dels usuaris del teu municipi per millorar i augmentar el bon ús i reciclatge.

Tot el que necessites per la recollida de porta a porta

Komtainer és el software integral per a la recollida del porta a porta que et permet gestionar tot allò necessari per a la recollida de residus.

El sistema de Komtainer disposa de Assign. Una APP que et permet assignar els contenidors a cada usuari d'una manera fàcil i ràpida. Ajudant a agilitzar un dels processos tot el procés d'assignació.

Komtainer Pro, l'app pels teus treballadors

Amb l'APP de Komtainer Pro, els treballadors podran crear les incidències de la recollida, veure les lectures i connectar els dispositius. Aquesta aplicació està pensada per utilitzar individualment cada treballador des del mòbil o un sol dispositiu en el camió amb una tablet.

Camió

El reciclatge a la mà del ciutadà

L'aplicació de Komtainer per l'usuari aporta un major grau de comunicació i informació per millorar el reciclatge i l'ús dels espais de reciclatge.

Pròximament

Comunicació

Mitjançant el sistema de notificacions i mailing automatitzats podràs comunicar-te directament amb els teus usuaris.

Pròximament

Calendari

Els usuaris poden consultar en qualsevol moment quin és el calendari de recollida de residus.

Pròximament

Incidències

Des de la mateixa aplicació, els usuaris poden comunicar incidències de la recollida o dels espais de reciclatge.

Un pas endavant amb la recollida del porta a porta

Sol·licita una demo, i descobreix com Komtainer et pot ajudar a millorar el reciclatge del teu municipi i augmentar el control.