Un software, tota la gestió de la recollida de residus

Augmenta el reciclatge dels habitants del municipi mitjançant el sistema de gestió de residus de Komtainer, un sistema integral al cloud que et permet controlar la recollida de residus. 

La gestió eficient de la recollida de residus

Komtainer et permet gestionar i analitzar la recollida de residus i l'ús que en fan els usuaris d'un minicipi per tal de controlar i augmentar el reciclatge.

Obertura tancament

Tingues tot el control de qui pot i quan pot obrir un contenidor o una zona de contenidors. Aquesta funció et permetrà:

Perfils

Defineix els diferents perfils dins del municipi, per tal de segmentar la població i realitzar una gestió de la recollida el més àgil i ràpida possible.

Avisos

Komtainer Lite incorpora una funcionalitat d'avisos de recollida de residus que permet els ciutadans sol·licitar la seva recollida: S'utilitza per:

Recollida de voluminosos

Gestiona tota la recollida de voluminosos mitjançant Komtainer Lite. Et permetrà realitzar un control i una organització més àgil i eficient de què s'ha de recollir.

Participació

Komtainer permet realitzar la participació ciutadana per saber quina és la fracció que més s'està llançant i saber un ús dels diferents contenidors i illes d'emergència.

Millora la gestió i augmenta la informació

Tot el control de la recollida a les teves mans mitjançant Komtainer Lite. Incrementa el reciclatge dels habitants i millora la gestió i l'eficiència amb Komtainer Lite

App

És la clau de Komtainer Lite. Amb l’app, els usuaris podran realitzar tot allò que necessiten per gestionar els seus residus i poder dipositar-los en els diferents espais que tenen accés.

Obertura

Sistema totalment automatitzat amb l’app de Komtainer Lite.

Els usuaris, mitjançant l’app mòbil obriran la zona de contenidors segons els permisos que els administradors hagin decidit.

 

Informes

Analitza quins són els hàbits dels habitants del municipi i avançat a les seves necessitats i realitza accions. 

Això no és tot...🚀

Molt aviat Komtainer, una eina amb més funcionalitats i més eficient que Komtainer Lite!

Komtainer Lite és el germà petit de Komtainer. T’imagines que et permetrà fer Komtainer?
Serà el software definitiu per realitzar una gestió de la recollida de residus eficient i augmentar el reciclatge​ dels habitants.

Si vols saber més sobre Komtainer, estarem encantats d’explicar-t’ho tot!