Gestiona la recollida de voluminosos

Gestiona i controla totes les sol·licituds de la recollida de residus i determina quins són els rols i permisos que té cada usuari. Gestiona la recollida de voluminosos des d'un únic espai.

Millora la recollida de voluminosos

Komtainer et permet gestionar tots els aspectes essencials per tal d'optimitzar la recollida de voluminosos i millorar el reciclatge.

Calendari

Totes les sol·licituds de recollida dels teus usuaris en un únic espai amb les sol·licituds agrupades. Ja siguin del mateix municipi o de diferents municipis.

Permisos

La gestora o responsables de la recollida decideixen quins són els permisos i els dies que els usuaris poden fer la sol·licitud.

Voluminosos

Tota la informació dels voluminosos que s'han sol·licitat recollir, ja que els usuaris diuen exactament de manera àgil què és el que s'ha de recollir. Això et permet planificar la recollida amb exactitud.

Com funciona la recollida de voluminosos amb Komtainer?

1. Usuari selecciona el dia
Dins de l'aplicació de Komtainer, l'usuari tindrà un calendari on veurà els dies que pot sol·licitar la recollida.
2. Voluminosos
Un cop l'usuari ha seleccionat el dia que vol que se li recullin, només faltarà indicar quins són aquest. De manera fàcil i intuïtiva haurà de dir la quantitat de cada voluminós.
3. Planificació
En el moment que l'usuari realitza una sol·licitud, ja entra en el sistema per poder planificar la recollida i optimitzar el temps i el recorregut.
4. Anàlisi d'ús
Totes les sol·licituds queden registrades i això et permet saber i analitzar quina és la periodicitat i el volum que tenen els usuaris.

Ara és el moment del canvi!

Komtainer és el Software integral que et permetrà controlar i gestionar tots els tipus de recollida de residus per tal d'optimitzar els recursos i l'eficiència en reciclatge. Ara és el moment del canvi.