Novetats de Komtainer a la Fira Greencities 2023 (Màlaga)

KOMTAINER, la inicitiva de Kompini per a la gestió de residus, presentarà en aquesta edició de GREENCITIES importants novetats a l’aplicació d’avantguarda per a la gestió de residus sòlids urbans. KOMTAINER ha establert nous estàndards en integrar múltiples models de recollida de residus a una plataforma unificada, brindant una perspectiva completa tant per als gestors com per als ciutadans.

La plataforma KOMTAINER redefineix la gestió de residus sòlids urbans en oferir una experiència integral per a tots els actors involucrats. Mitjançant la incorporació de diversos models de recollida de residus, KOMTAINER s’adapta de manera flexible a les necessitats canviants dels clients. La visió integral des de la perspectiva del gestor i del ciutadà garanteix una col·laboració harmoniosa i eficient en tot el procés.

La utilització de tecnologies d’avantguarda al núvol i dispositius mòbils permet a KOMTAINER recopilar dades de comportament ciutadà amb una precisió sense precedents. Aquestes dades empoderen els gestors amb informació valuosa per prendre decisions informades en la gestió de residus. A més, la plataforma està equipada per implementar sistemes de taxes equitatives basats en el comportament dels ciutadans. Aquest innovador model de retribució incentiva pràctiques de reciclatge sostenibles, recompensant els ciutadans que contribueixen de manera significativa al reciclatge i aplicant mesures justes als que necessiten millorar els seus hàbits.

Les novetats que KOMTAINER presenta a Greencities inclouen, entre altres funcionalitats:

Obertura de contenidors tancats: mitjançant un acord de col·laboració amb Citisend, l’empresa líder en innovació tecnològica del sector, els usuaris de KOMTAINER podran utilitzar l’aplicació mòbil per obrir contenidors tancats (i així es podrà testejar al nostre estand).

Gestió Integrada del Procés de Recollida de Residus Sòlids Urbans: KOMTAINER aborda tot el cicle de vida de la gestió de residus sòlids urbans a una sola plataforma. Des de la planificació fins a l’execució i el seguiment, la solució ofereix una gestió integral i eficient.

Aplicació Ciutadana: L’aplicació KOMTAINER posa el poder de la gestió de residus a les mans dels ciutadans. Permet als usuaris comunicar problemes, programar recollides especials i accedir a informació rellevant, tot fomentant la participació activa i la col·laboració entre la comunitat i els gestors.

Comunicació Ciutadana: La plataforma facilita la comunicació fluida entre els ciutadans i els gestors de residus. Els ciutadans poden rebre actualitzacions en temps real, alertes de recollida i notificacions importants, mantenint-los informats i compromesos en el procés.

A la recerca contínua de l’excel·lència, KOMTAINER està a l’avantguarda de la transformació en la gestió de residus mitjançant la implementació de solucions tecnològiques avançades. Les novetats presentades a Greencities demostren el compromís de KOMTAINER amb la innovació, la sostenibilitat i la col·laboració per a un futur més net i saludable.

L’acord subscrit entre KOMTAINER i CITISEND és una mostra més del camí traçat per la companyia per a la recerca continuada de l’excel·lència. Amb aquest acord es busca estrènyer la col·laboració entre ambdues empreses per posar la tecnologia al servei de la gestió de residus, i ajudar els municipis i ciutats a assolir els objectius de reciclatge