Ja està en marxa la nova app de residus a Tona

El sistema de Komtainer ja està operatiu a Tona i els seus habitants ja disposen de la nova app de residus.

Aquest mes de Febrer es va posar en marxa el nou sistema de control i gestió d’espais de recollida de residus amb el sistema de Komtainer.

Amb aquest nou sistema permetrà els Tonencs i les Tonenques realitzar un ús responsable d’aquest espai i fomentar el reciclatge en el municipi.

L’Ajuntament de Tona i la Mancomunitat La Plana veuen aquesta nova implantació com un pas endavant per millorar la gestió de les deixalles i guanyar en bones pràctiques.

Per altra banda, amb aquesta nova àrea d’emergència s’aconseguirà erradicar el turisme de residus, fent que sigui només d’ús pels habitants de Tona. L’Ajuntament de Tona va ser un dels pioners en la implantació del model de recollida porta a porta en el nostre territori, i l’ús del sistema Komtainer Lite els permetrà optimitzar l’ús de l’àrea d’emergència fent que aquest sigui un ús puntual i justificat pels ciutadans de Tona.

Per més informació, us deixem l’enllaç de la Mancomunitat la Plana on hi podreu trobar tot allò relacionat amb l’àrea de servei.

👇👇👇

Click aquí