EL NOU SISTEMA DE GESTIÓ DE LA RECOLLIDA DE RESIDUS

Komtainer Lite, és la nova solució pel control i la gestió de la recollida de residus.


Ens trobem en un moment on el control, la gestió i la informació dels residus que es produeixen a cada municipi són essencials per poder reduir-los i incrementar el reciclatge d’aquest i millorar la qualitat de vida.

Però aquest control, comporta una gestió de dades i informació la qual els municipis i moltes gestores de residus tenen dificultats d’obtenir per si sols, ja que no hi ha cap manera de delimitar els residus que pot generar cada ciutadà ni quan es poden dipositar

Per això neix Komtainer Lite, el software per a totes aquelles institucions o entitats que tenen la necessitat d’autogestionar i controlar la deposició i recollida de residus dels ciutadans o els seus usuaris.

Komtainer Lite, et permet controlar variables tan essencials com el qui i el quan. A què ens referim amb el qui i el quan? Mitjançant la creació de perfils, pots gestionar qui té accés i quan hi té accés, ja que l’accés es realitza mitjançant l’App mòbil de Komtainer Lite.

Però això no és tot, ja que la mateixa aplicació permet als usuaris realitzar avisos per la recollida de voluminosos o comunicar incidències que detectin en els punts de recollida de residus.

Komtainer Lite, és la primera de les eines de la família Komtainer, estem treballant per treure al mercat noves solucions amb el propòsit de posar la tecnologia a l’abast de tots els agents implicats en el reciclatge.

Vols saber-ne més sobre Komtainer Lite?