Komtainer Plus

L'APP de residus pels ciutadans

Komtainer Plus és l'App de residus pels ciutadans, ja que permet que els usuaris del municipi puguin realitzar i controlar tot allò relacionat amb el reciclatge i recollida de residus del municipi. Des d'identificar-se a la deixalleria fins a la sol·licitud de la recollida de voluminosos.

Les funcionalitats de Komtainer Plus

Carnet Digital
Amb el Carnet Digital, els usuaris podran identificar-se i accedir a diferents espais com són les illes d'emergència o la deixalleria.
Obertura mòbil
Els usuaris des del mòbil podran obrir els accessos amb un sol click. Sense la necessitat de tenir una targeta o una clau.
Sol·licitud recollida de voluminosos
Des de l'aplicació els usuaris podran sol·licitar la recollida de voluminosos i veure quins dies hi ha disponibles.
Incidències
Si hi ha qualsevol incidència, sigui amb una àrea d'emergència o amb el porta a porta, entre d'altres, l'usuari ho podrà notificar directament des de l'aplicació. A més a més a la mateixa incidència s'hi poden adjuntar imatges.
Dashboard
En el Dashboard, l'usuari en tot moment podrà veure quin és l'ús que s'està realitzant de cada espai i el volum de generació de residus.

El reciclatge a la mà del ciutadà

L'aplicació de Komtainer per l'usuari aporta un major grau de comunicació i informació per millorar el reciclatge i l'ús dels espais de reciclatge.

Pròximament

Comunicació

Mitjançant el sistema de notificacions i mailing automatitzats podràs comunicar directament amb els teus usuaris.

Pròximament

Calendari

Des de la pròpia aplicació, els usuaris podran consultar el calendari del porta a porta en cas que en el municipi es tingui integrada la recollida.

Pròximament

Deixalleries

Tota la informació necessària sobre la o les deixalleries que l'usuari pot anar a dipositar residus.

Komtainer Plus, l'app pel ciutadà

Sol·licita una demo, i descobreix com Komtainer et pot ajudar a millorar el reciclatge del teu municipi i augmentar el control.